İçeriğe git

Change

TAKSİ ŞÖFÖRÜ

Bu konuya 2 yanıt gönderildi

AKREP KRAL

BİNBAŞI

• Vip Üye
  • 235 İleti
Ali babası ile takside giderken kırmızı ışıkta bir genelevin önünde durmuşlar . Ali ordaki kadınları görünce babasına bu kadınlar kim baba neden öyle giyinmişler diye sormuş . Baba ; onlar çalışan bayanlar evladım demiş . Taksi şoförü bu cevap üzerine arkasına dönmüş ve neden çocuğunuza doğruyu söylemiyorsunuz efendim onlar *rospu desene demiş . Tabi baba buna çok kızmış ama çocuğun yanında bozuntuya vermemiş . Ali meraklı tabi tekrar babasına peki bu çocuklar kim baba demiş . Baba onlarda onların evlatları oğlum demiş . Taksici yine arkasını dönerek olmadı ama beyefendi neden onlar *rospu çocukları demiyorsunuz demiş . Baba iyice küplere biner ama yine sesini çıkartmaz . Ali tekrar babasına peki baba bu çocuklar büyüyünce ne oluyor diye sormuş . Baba ne olacak evladım gördüğün gibi taksi şoförü oluyorlar demiş …

barasorlu

NEW BOSS

• Admin
  • 296 İleti
  • Interests:Sanane :D
biliodum bunu., cok saglam laf takiyorr yaa :)))
Kucukken Tanri'ya Bana Bir Bisiklet Vermesi icin Dua Ederdim.Sonra Tanri'nin Calisma Tarzinin Bu Olmadigini Anladim.Gidip Kendime Bir Bisiklet Caldim ve Tanri'ya isledigim Gunahlarimi Affetmesi icin Dua Ettim.
AL CAPONE

Sultan Alparslan 27 bin askeriyle bizans topraklarinda ilerlerken,kesfe gonderdigi askerlerden biri huzuruna gelip telasla :
- 300 bin kisilik dusman ordusu bize dogru yaklasiyor, der.
Alparslan hic onemsemeyerek soyle der:
- Bizde onlara yaklasiyoruz

DeLikanli'lik Ne Racon Kesmek, Ne Adam Dövmek-Ne Adam Yaralamak-
Ne Adam Öldürmek, Nede içki içip sağa Sola Sataşmaktir...
DeLikanli'lik Koltuğunun Altina ßir Ekmek Alip Evinin Yolunu Tutmaktir..

Yollanan resim

AKREP KRAL

BİNBAŞI

• Vip Üye
  • 235 İleti
ORTAK BİLMEDİGİN BİŞE SÖYLE O ZAMAN ONU YAYINLIYIM :)))))

1 Kullanıcı konuyu okuyor

0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı